Buddy Dive Resort is een van de grotere duikresorts te Bonaire – Caribisch Nederland. Het resort heeft 78 appartementen met in totaal 220 bedden, een eigen duikschool, 2 restaurants (te weten All-day restaurant Blennies en avond Fine-dining restaurant Ingridiënts, een poolbar, 2 zwembaden en een eigen autoverhuurbedrijf.

Voor onze Front Office Afdeling, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste

FRONT OFFICE SUPERVISOR

met relevante werkervaring in de hotellerie

Functie:
Als Front Office Supervisor ressorteer je onder de Front Office Manager, ben je ondermeer verantwoordelijk voor de ontvangst en het te woord staan van de hotelgast, het coördineren en controleren van de Front Office werkzaamheden, het verhogen van het algehele serviceniveau, het oplossen van knelpunten, het controleren van de resortkamers vóór aankomst van de gasten, het ondersteunen van de eigen Car Rental bij leveren en ophalen van auto’s, het verwerken van betalingen en verrichten van andere diverse administratieve werkzaamheden.

Profiel:
Vloeiend Nederlands en Engels, in woord en geschrift (Papiaments en Spaans zijn een absolute pré)
Communicatief vaardig, probleemoplossend en secuur ingesteld
Service-minded
Flexibel
Bereid om wisselende diensten te werken

Aanbod:
Wij bieden een uitdagende baan in een plezierige werksfeer en prachtige werkomgeving, met vrije dagen. Er is een marktconform salaris, en verder zijn er diverse personele voordelen zoals, gratis duiken en verschillende personeelskortingen.

Solliciteren:
Heb je ervaring, ben je enthousiast en geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een motivatiebrief en CV aan de afdeling Human Resources, via emailadres: humanresources@buddydive.com

Share this story: Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin